Nemanja Pejaković spasio dječaka koji se okliznuo i upao u bazen

Kotorvarošanin Nemanja Pejaković neočekivano je izrastao u heroja, spasivši dječaka koji se okliznuo i upao u bazen u sklopu banjalučkog kompleksa “Akvana”.

Pejaković je, kao i mnogo puta do sada, spas od vrućine u utorak potražio u kompleksu “Akvana”, ali je mir i opuštanje prekinuo iznenadni pad dječaka u bazen.

– U momentu sam vidio da se dječak okliznuo na obodu bazena i pao u vodu. Počeo je panično da vrišti I odmah sam doplivao do njega i pomogao mu. Srećom sve je završeno na najbolji način I bez bilo kakvih posljedica po dječaka – rekao je Pejaković za “Moj Kotor Varoš”.

Iako je učinio veliko djelo, mladi Kotorvarošanin i uspješni sportista, skromno kaže da ne smatra da treba da bude pažnja usmjerena na njega.

– Postupio sam ljudski i vjerujem da bi svako reagovao na isti način da je bio na mom mjestu. Ne smatram sebe nikakvim herojem, to je jendostavno bio ljudski gest i srećan sam da je slučaj imao srečan kraj – dodao je Pejaković.

Ovaj slučaj novo je upozorenje roditeljima da povedu više brige prilikom odlaska na bazene I kupališta sa mališanima I da budu oprezniji kako ne bi dolazilo do neželjenih posljedica.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*