NDP uvjeren u dobar rezultat u Kotor Varošu

NDP očekuje dobar rezultat na lokalnim izborima i da će imati značajnu ulogu u Skupštini opštine Kotor Varoš, istakli su tokom sastanka u Banjaluci predsjednik NDP-a Dragan Čavić i predsjednik kotorvaroškog Opštinskog odbora ove stranke Darko Bojić.

Čavić i Bojić su dogovorili aktivnosti koje ce kotorvaroški NDP provesti pred nastupajuće lokalne izbore.

– S obzirom da smo u svim opštinama prisutni u političkom životu vjerujem da ćemo poslije ovog izbornog procesa imati značajnu ulogu u Skupštini opštine Kotor Varoš – rekao je Čavić.

Opštinski odbor NDP-a Kotor Varoš će na lokalne izbore izaći u punom kapacitetu.

– Rad na stranačkoj infrastrukturi daje nam za pravo da vjerujemo da ćemo ući u parlament i na taj način doprinositi rješavanju problema u Kotor Varošu. Sve aktivnosti u vezi sa izbornim procesom privedene su kraju i ostaje da bude verifikovana lista za Skupštinu opštine –  istakao je Bojić.

Iz NDP-a su najavili da će narednih dana predstaviti detalje sastanka sa vrhom partije i pokazati u kom će smijeru ići na lokalnom nivou. Kotorvaroški NDP se na prošlim lokalnim izborima rukovodio preporukama centrale i djelovao sinhrnizovano sa politikom na republičkom nivou.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*