Naprednjaci otvorili sjedište u Kotor Varošu, očekuju dobar izborni rezultat

Srpska napredna stranka otvorila je danas prostorije u kojima će biti sjedište njenog Opštinskog odbora  u Kotor Varošu.

– Čestitam svima koji su se okupili danas na otvaranju kancelarije u Kotor Varošu. Ovo je prvi korak ka našem cilju da na oktobarskim izborima ostvarimo dobre rezultate u Kotor Varošu. Aktiviranje SNS-a u RS je potreba da bi i ovdje sproveli politiku SNS-a i predsjednika Aleksandra Vučića koji je lider u regionu. Želimo da njegovu politiku primjenimo i zapadno od Drine, jer je opšti nacionalni interes najvažniji uz ekonomski oporavak države, obnovu industrije i vraćanje etičkih vrijednosti koje su zapostavljene u našem društvu – rekao je predsjednik SNS-a Darko Matijašević na otvaranju kancelarija koja se nalazi u Ulici cara Dušana.

Cilj SNS-a je da okupi treći blok u RS koji će biti alternativa grupacijama koje predvode SNSD i SDS.

– Treći blok je neutralan u odnosu na postojeća dva i nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat i u Kotor Varošu. Preduslov za to je da imamo kancelariju i sada je pred nama rad i samo rad. Kao što kaže predsjednik Vučić, moramo gledati naprijed i težiti velikim rezultatima – rekao je predsjednik Opštinskog odbora SNS-a Kotor Varoš Ranko Gavrilović.

Kotorvaroške naprednjake podržao je i ugledni profesor Univerziteta u Banjaluci iz Kotor Varoša Ostoja Đukić.

– Ova stranka je sinonim stare izreke da se manji naslanja na jačega da bi opstao. Tako i mi kao država i kao stranka treba da se naslanjamo na Srbiju, a Srbija na Rusiju. To je jedini put da se ostane i opstane. Sviđa mi se politika zaštite sela i to je najvažnija vodilja koja nas treba voditi da u sutrašnjici možemo očekivati program zaštite ljudi koji ostaju na selu kako bi spasili selo koje je izvor života – rekao je Đukić.

Svečanom otvaranju kancelarije prisustvovali su i kandidat za člana Predsjedništva BiH iz RS Mirjana Popović, nosilac u izbornoj jednici tri za Narodnu skupštinu RS Saša Milovanović i predsjednik Izbornog štaba SNS-a Tomislav Marković.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*