Napadnut Župljaninov sin i njegovi drugari zbog lijepljenja plakata

Kandidat za načelnika opštine Kotor Varoš Slobodan Župljanin obavijestio je večeras javnost da su njegov maloljetni sin i njegova dvojica drugara napadnuti u Maslovarama dok su ljepili Župljaninove plakate. 

– Oko 16.30 časova Radislav Petrušić je verbalno i fizički napao mog maloljetnog sina i njegova dva druga dok su lijepuli moje plakate. Uz divljanje i prijetnje pobacao ih je u kanal pored puta i udaljio se uz prijetnju da će ih drugi put pobiti – naveo je Župljanin u objavi na društvenoj mreži “Fejsbuk”. 

Petrušić je, kako je naveo Župljanin, nakon prijave policiji priveden, a maloljetnici su dali izjave u policijskoj stanici.

– Trenutno se nalaze u ogromnom šoku i javiće se u najbližu zdravstvenu ustanovu. To je PDP – naglasio je Župljanin.

Petrušić je funkcioner kotorvaroškog PDP-a i šef kabineta aktuelnog načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana, te kandidat na listi te stranke za odbornika u Skupštini opštine Kotor Varoš. 

Situacija u Maslovarama naelektrisana je posljednjih dana nakon što su vatrogasci i komunalni policajci poskidali zastave SNSD-a sa stubova javne rasvjete. Stranke koje podržavaju Župljaninovog protivkandidata Zdenka Sakana tvrdile su da je to učinjeno nakon što su prethodno uništeni njihovi plakati. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*