Napad u Kotor Varošu, stanar udario šefa karantina

Kotorvarošanin M.B. koji je smješten u karantin u hotelu“St. Petar“ fizički je napao šefa karantina Radislava Petrušića i zadao mu udarac u lice zbog čega je pokrenuta istraga.

– Službenici Policijske stanice Kotor Varoš juče su u 11.55 časova postupili na osnovu prijave da je u sali hotela „St. Petar“, gdje je privremeno smješten karantin za lica sa teritorije opštine Kotor Varoš, M.B. koji je smješten u karantinu, fizički napao šefa karantina i zadao mu udarac u predjelu lica – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policija je o napadu obavijestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu tjelesna povreda, te naredio da nakon kopletiranja predmeta i medicinske dokumentacije od oštećenog bude dostavljen izvještaj tužilaštvu.

Policijska uprava Banjaluka apelovala je na odgovorno ponašanje lica koja su smještena u karantinu i poštovanje mjera Republičkog štaba za vanredne situacije, kao i preporuke ljekara, kako bih spriječili širenje virusa korona jer jedino na taj način mogu zaštiti svoj život i život ljudi u svojoj okolini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*