Najniže cijene fasade, ušteda novca u “Tekso centru”

“Tekso centar” Kotor Varoš pokrenuo je jesenju akciju za fasade u okviru koje nudi najpovoljniji fasadni materijal u okruženju sa garancijom kvaliteta.

Drugi dio građevinske sezone je uveliko u toku, a nadolazeći period je idealan za fasaderske radove. “Tekso centar” je stoga za ovu jesen kupcima obzbijedio još niže cijene u odnosu na prošlu godinu.

Kompletan materijal za demit fasadu vodećeg domaćeg proizvođača “Colorita” dostupan je po promotivnoj cijeni od 15,40 KM po metru kvadratnom, a jednog od najpoznatijih i najkvalitetnijih svjetskih proizvođača “Rofixa” 16,60 KM.

Akcijskom cijenom su obuhvaćeni termoizolacija od stiropora debljine deset centimetara, ljepilo, tiple, fasadna mrežica, fasadna podloga i završni fasadni sloj. Sav materijal je provjerenog kvaliteta i dio je dugogodišnjeg iskustva u prodaji, te izradi i primjeni fasadnih sistema.

– U saradnji sa našim vjernim dobavljačima materijala budućim investitorima, a našim potencijalnim kupcima ove godine nudimo fasadni materijal po nikad povoljnijim uslovima. Uz zagarantovano najpovoljnije cijene u okruženju nudimo i dostavu materijala na adresu kupca. Poštovani kupci, dođite i uvjerite se u cjenovnu povoljnost fasada koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim – naveli su u “Tekso centru”.

Radno vrijeme “Tekso centra” je od 7.00 do 17.00 časova svakim danom osim nedjelje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*