Nagrađeni radovi učenika, djeca uživala uz Nidžu Cvrčka

Dječija manifestacija “Ja volim Kotor Varoš”, na kojoj su nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi učenika osnovne škole, održana je sinoć u okviru aprilskih svečanosti povodom Dana opštine.

Priznanja i nagrade za najuspješnije likovne radove dobili su Ana Đukić, Marinela Jošić, Lea Šućurović, Željana Čupić, Ana Božičković i Silvija Jerosimović. U kategoriji literarnih radova nagrađeni su Ajla Letić, Sara Raljić, Dragan Kalamanda, Mehina Dunić, Anastasija Modić, Milica Ilić i Ahmedina Kerkez.

Nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima uručili su načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i direktor Centar za kulturu, sport i informisanje Dragan Zeljković.

U zabavnom dijelu programa nastupila su djeca iz vrtića “Larisa Šugić”, učenici osnovnih škola “Sveti Sava” Kotor Varoš, “Petar Petrović Njegoš” Maslovare i “Petar Kočić” Šiprage i popularni Nidžo Cvrčak.

Manifestaciju “Ja volim Kotor Varoš”, koja je održana u kino sali, organizovali su Centar za kulturu, sport i informisanje i Osnovna škola “Sveti Sava”, a pokrovitelj je bila opština Kotor Varoš.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*