Na pomolu promjena rukovodstva Lovačkog udruženja “Uzlomac” Kotor Varoš

Izbori po sekcijama, koji prethode izboru rukovodstva Lovačkog udruženja “Uzlomac” Kotor Varoš, završeni su proteklog vikenda, a sudeći prema raspoloženju u lovačkoj bazi na pomolu su promjene na čelu “Uzlomca” gdje se 12 godina nalazi Nedeljko Glamočak.

Tačka na izbore u bazi stavljena je u Vrbanjcima gdje su lovci ubjedljivo podržali kandidaturu Milana Vasiljevića za predsjednika Lovačkog udruženja “Uzlomac”.

Slično raspoloženje prethodno je iskazano i u sekcijama “Obodnik” i “Grad 2”, snage u sekciji “Grad 1” su bile izjednačene, dok je Glamočak dobio naklonost sekcije “Zabrđe”.

Svih pet sekcija nominovalo je delegate za Skupštinu Lovačkog udruženja “Uzlomac” koja će birati predsjednika Udruženja. Poslije završetka izbornog procesa u bazi preostaje da bude zakazana izborna Skupština Lovačkog udruženja “Uzlomac” na kojoj će biti birano rukovodstvo.

Glamočak po Statutu Lovačkog udruženja “Uzlomac” i Lovačkog saveza RS nije mogao biti imenovan ni treći put za predsjednika, jer je tim dokumentima propisano da su moguća maksimalno dva uzastopna mandata. Zbog trećeg izbora Glamočaka sudski proces je pokrenuo Slobodan Jurić koji je bio kandidat na posljednjim izborima u Lovačkom udruženju “Uzlomac”.

Mandat rukovodstva Lovačkog udruženja “Uzlomac” traje četiri godine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*