Mladi u završnoj akciji za pomoć djeci sa Kosova

Član Upravnog odbora Studentske organizacije banjalučkog Fakulteta političkih nauka i predsjednik Udruženja mladih “Heroj” iz Kotor Varoša Đorđe Bojić pozvao je mlade Kotorvarošane da se odazovu završnici humanitarne akcije “Osmijeh za Kosmet”.

Akcija, koju je orgsnizovala Studentska organizacija Fakulteta političkih nauka, se primiče kraju, nakon što su studenti obišli mnoge banjalučke fakultete i prikupili novac za djecu sa Kosova i Metohije.

– Iza nas je mjesec humanitarne akcije i u tom periodu smo se susreli sa mnogo ljudi dobrog srca, koji su nas podržali u namjeri da bar na kratko vratimo osmijeh na dječija lica – istakli su u Studentskoj organizaciji Fakulteta političkih nauka.

Štand za prikupljanje novca obišao je banjalučke fakultete, priključili su im se i mnogi profesori, a podršku su dobili i od vrha banjalučkog Univerziteta. Bojić kaže da su akciju proglasili uspješnom i odlučili da sve završe humanitarnom žurkom u četvrtak u banjalučkom Siti pabu.

– Na kraju akcije smo odlučili da organizujemo humanitarnu žurku i da našu zaradu od žurke damo u humanitarne svrhe. Takođe, na ulazu će stajati kutija za dobrovoljne priloge. Pozivamo sve da nam se pridruže i da se još jednom okupimo i zajednički doprinesemo boljem životu naših sunarodnika na Kosovu i Metohiji – rekao je Bojić za “Moj Kotor Varoš”.

Sve informacije u vezi sa rezervacijama i učešću u akciji moguće je dobiti na “Fejsbuku” stranici Studentske organizacije Fakulteta političkih nauka Banjaluka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*