Mladi i prosvjetni radnici iz Kotor Varoša, Čelinca i Kneževa uz Zoricu Kuzmanović – Vasilić

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini RS u izbornoj jedinici tri Zorica Kuzmanović – Vaslić razgovarala je sa mladim članovima te partije iz Kotor Varoša, Čelinca i Kneževa i pozvala ih da uzmu aktivno učešće u procesu odlučivanja na izborima 7. oktobra.

Mladi su odlučili da pruže snažnu podršku ovoj kandidatkinji SNSD-a jer, kako kažu, nudi rješenje za većinu problema i prepoznaje izazove sa kojima se ta populacija susreće.

– Sa zadovoljstvom smo razgovarali sa ženom koja ima viziju i koja bi po mnogo čemu mogla poslužiti kao uzor svima koji žele ući u krug uspješnih. Posebno nas je impresioniralo njeno viđenje obrazovnog sistema u RS. Dala nam je nadu, hrabrost i vjeru da ostanemo na ovim prostorima  – kayali su predstavnici mladih SNSD-a i dodali da zbog toga Zorica Kuzmanović – Vasilić, koja se na listi za Narodnu skupštinu RS nalazi pod brojem 11, ima podršku mladih i velikog broja prosvjetnih radnika.

Oni vjeruju da će nakon izbora  uz koaliciju okupljenu oko SNSD-a, sa Željkom Cvijanović na poziciji predsjednika RS i Miloradom Dodikom na funkciji srpskog člana Predsjedništva BiH, građani imati budućnost i ostati na prostorima koji pod zastavom RS imaju svoju perspektivu.

1 Comment

  1. Ta kriminalka po imenu Zorica Kuzmsnovic Vasilic ima odlicnu viziju, samo dok traje predizborna trka, a posluje toga uobicajena supljina. Samo marines omladino SNSF-a izabrali ste “pravi uzor” , nema sta. “Svijetla busy most”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*