Mladen Trivunović novi predsjednik SDS-a u Kotor Varošu

Mladen Trivunović izabran je danas za predsjednika Opštinskog odbora SDS-a Kotor Varoš, a na toj poziciji naslijedio je Nedeljka Glamočaka.

Trivunović, koji je do sada bio zamjenik predsjednika Opštinskog odbora SDS-a, izabran je na Izbornoj skupštini kotorvaroškog SDS-a kojoj su prisustvovala 83 delegata.

Trivunovića je za predsjednika predložio Glamočak, koji je kotorvaroški odbor vodio više od deset godina.

– Kada pogledam prisutne delegate ne mogu da ne primijetim da je mnogo mladih osoba i smatram da stranku treba da vodi neko mlađi sa više energije. Trivunović je dugo moj prvi saradnik, dokazao je da može dobro organizovati aktivnosti, aktuelni je zamjenik načelnika opštine i smatram da ćemo sa njim na čelu ući spremno u predstojeće lokalne izbore – rekao je Glamočak obraćajući se delegatima.

Trivunović je zahvalio Glamočaku na prijedlogu i delegatima i mjesnim odborima stranke koji su ga podržali.

– Do sada sam učestvovao u deset izbornih procesa i smatram da to iskustvo mogu iskoristiti da SDS u Kotor Varošu ostane na pobjedničkom kolosijeku. Organizovaćemo izvještajnu skupštinu, suočiti se sa problemima na koje nailazimo, napraviti tim, osnažiti stranku i pobijediti na lokalnim izborima. Od svih članova ću tražiti da se iskreno uključe u ostvarenje tog cilja – izjavio je Trivunović.

Osim predsjednika izabrani su i članovi Opštinskog odbora i delegati za Skupštinu SDS-a. U SDS-u su istakli da su predsjednik i članovi Opštinskog odbora i ostalih tijerla izabrani javnim glasanjem i jednoglasno čime je potvrđeno jedinstvo stranke.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*