Miroslav Nedić iz Kotor Varoša ustoličio predsjednika RS

Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova RS Miroslav Nedić iz Kotor Varoša bio je jedan od glavnih učesnika svečane ceremonije primopredaje dužnosti između dosadašnjeg predsjednika RS Milorada Dodika i novoizabranog Željke Cvijanović čime mu je odato priznanje za profesionalni rad u policiji.

Primopredaja dužnosti održana je sinoć u Palati Republike, a Nedić je učestvovao u najsvečanijem činu kada je Dodik simbolično Cvijanovićevoj predao zastavu i Ustav Republike Srpske, a potom su potpisali zajedničku izjavu o primopredaji dužnosti.  Primopredaja je izvršena nakon što su Cvijanovićeva i Dodik položili svečanu zakletvu na konstitutivnoj sjednici desetog saziva Narodne skupštine RS.

Svečana primopredaja dužnosti počela je ispred Palate Republike intoniranjem himne “Moja Republika”, postrojavanjem svečanog voda Ministarstva unutrašnjih poslova RS i predajom raporta Cvijanovićevoj.

Nedić uspješno gradi profesionalnu karijeru u Ministarstvu unutrašnjih poslova RS, a osim toga jedan je od najboljih kotorvaroških sportista i dugogodišnji kapiten Kluba malog fudbala Kotor Varoš.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*