Maslovare žurkom otvaraju spektakl na točkovima

Četvrto izdanje “Džipijade” u Maslovarama počinje večeras žurkom dobrodošlice, a tskmičarski dio na programu je sutra kada će majstori vožnje za volanom terenaca pokazati vještinu u ekstremnim uslovima.

Organizatori “Džipijade” su Auto-moto klub “Borja-Borci” i Lovačko udruženje “Jelovka” iz Maslovara. U sklopu ove tradicionalne manifestacije biće održana kružna trka moto cross, moto quad i trka džipova.

Vozači su već poslije dolaska mogli da osjete stazu u adrenalinskoj brdskoj vožnji, a programom je predvidena večera za učesnike i goste i žurka u Lovačkom domu u Maslovarama.

Nedjelja je rezervisana za takmičarski dio, a učesnici se mogu prijaviti i registrovati u periodu od 8.00 do 9.00 časova u Lovačkom domu. Potom će na putu ka stazi biti održan defile kroz Maslovare, a start trke predviđen je za 10.00 časova. Poslije trke će uslijediti dodjela pehara i nagrada, dok će zavjesa biti spuštena uz ručak za učesnike i druženje.

– Staza je bolja nego ikada i vozače očekuje sjajan teren na kojem će moći da pokažu vještinu i snagu svojih terenaca. Siguran sam da Maslovare očekuje još jedan spektakl i da će svi koji nam se pridruže uživati – rekao je za “Moj Kotor Varoš” organizator “Džipijade” Slobodan Župljanin i pozvao ljubotelje ove vrste adrenalina da im se pridruže na stazi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*