“Manja” u maju stiže u Kotor Varoš

Maloprodajni lanac “Manja” u maju bi trebalo da otvori prvu pekoteku u Kotor Varošu, potvrđeno je za MKV u preduzeću “Krajina klas” u sklopu kojeg posluje “Manja”.

“Krajina klas” je raspisao konkurs za prijem radnica u Kotor Varošu, koji možete pogledati u našoj rubrici “Konkursi-oglasi”. U “Krajina klasu” ne žele još da otkrivaju lokaciju na kojoj će biti pekoteka u Kotor Varošu, ali prema nezvaničnim informacijama MKV ona će se nalaziti objektu pored poslovnice “Mikrofina” u ulici Cara Dušana.

Lanac “Manja” broji više od 30 maloprodajnih objekata u Banjaluci, Gradišci, Prnjavoru, Derventi, Doboju, Sarajevu, Palama, Lukavici, Prijedoru, Omarskoj, Tesliću i Modriči.

U ponudi pekoteke “Manja” su vrhunska peciva i poslastičarski proizvodi proizvedeni prema domaćoj recepturi koja objedinjuje tradicionalni kvalitet i moderne ukuse.

Priča pod imenom “Manja” počela je 1995. godine u Banjaluci kada su prvi put otvorena vrata pekare. U početku je to bila mala zanatska radnja koja je zapošljavala tri radnika. Glas o kvalitetu se brzo širio i nije dugo trebalo čekati da proizvodi “Manje” postanu prepoznatljivi kod mušterija, pa je ona konstantno rasla.

Od 1997. godine preduzeće posluje pod imenom “Krajina Klas” i trenutno zapošljava više od 450 radnika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*