“Manja” otvara vrata u Kotor Varošu

Maloprodajni lanac “Manja” sutra će otvoriti prvu pekoteku u Kotor Varošu koja se nalazi u objektu pored poslovnice “Mikrofina” u ulici Cara Dušana.

Radnici “Manje” danas će obaviti posjednje pripreme pred otvaranje objekta koji će obogatiti ponudu peciva i poslastičarskih proizvoda i zaoštriti konkurenciju u ovom biznisu u našem gradu.

“Manja” će se na tržištu pridružiti domaćim pekarama “Obeliks” i “Petrović” i banjalučkoj “Žitopeci” koja je prije nekoliko mjeseci počela sa radom u Kotor Varošu.

Lanac “Manja” broji više od 30 maloprodajnih objekata u Banjaluci, Gradišci, Prnjavoru, Derventi, Doboju, Sarajevu, Istočnom Sarajevu Palama, Prijedoru, Omarskoj, Tesliću i Modriči.

U ponudi pekoteke “Manja” su peciva i poslastičarski proizvodi proizvedeni prema domaćoj recepturi koja objedinjuje tradiciju i moderne ukuse. Poslovna oriča pod imenom “Manja” počela je 1995. godine u Banjaluci kada su prvi put otvorena vrata pekare. U početku je to bila mala zanatska radnja koja je zapošljavala tri radnika. Od 1997. godine preduzeće posluje pod imenom “Krajina Klas” i trenutno zapošljava više od 450 radnika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*