Mališani iz vrtića ispraćeni u školske klupe

Vrtić “Larisa Šugić” Kotor Varoš ispratio je 30 budućih prvačića, koji će u spetemru sjesti u školske klupe, a za njih je sinoć održana završna svečanost u kotorvaroškoj kino-sali.

Oni su zajedno sa drugarima iz starije vrtićke grupe i uz pomoć vaspitačica pripremili prigodan program za roditelje koji je prtedstavljao retrospektivu onoga što su učili tokom cijele godine. Vaspitačice su se potrudile da predškolci pamte boravak u vrtiću kao najljepši period djetinjstva.

Direktor kotorvaroškog vrtića Mladen Tepić je poželio sreću i uspjeh budućim prvačićima i da kada odrastu postanu časni i uspješni ljudi.

– Uloženo je mnogo truda da izvedemo ovu grupu djece, a stečeno znanje će im dobro doći u njihovom daljem školovanju – istakao je Tepić i zahvalio roditeljima na povjerenju koje su pokazali smještanjem djece u ovu ustanovu.

Priredba u kino-sali je završena dodjelom diploma mališanima, koji su završili boravak u vrtiću.

Program pripreme pred polazak u školu u trajanju od tri mjeseca završava se sutra, a njim su u vrtiću obuhvaćena djeca koja do sada nisu imala priliku da borave u vrtiću.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*