Majka i kćerka poginule vraćajući se sa slavlja iz Kotor Varoša

Majka i kćerka iz Teslića poginule su sinoć vraćajući se sa proslave u Kotor Varošu, a nesreća je zavila u crno dvije opštine.

U saobraćajnoj nesreći su poginule Svjetlana (37) i njena kćerka Dragana Livnjak (19), dok su teže povrijeđeni njena četverogodišnja kćerka i muž Zoran (44).

Porodica Livnjak bila je na proslavi krštenja djeteta Svjetlaninog brata u kotorvaroškom selu Zabrđe. Tragedija se dogodila kada su se vraćali kući. 

Tragedija se desila pola sata prije ponoći kada se “fijat” za čijim volanom je bio povrijeđeni Zoran direktno sudario sa “audijem” koji je išao iz suprotbog smjera, a za čijim volanom je bio njihov sugrađanin Goran Bijelac (20). “Audi” je prema prvim informacijama izlazio iz krivine i direktno udario u “fijat” u kojem je bila porodica Livnjak. Na licu mjesta poginule su majka koja je bila suvozač i starija kćerka, dok su otac i maloljetna kćerka teško povrijeđeni. Vozač “audija” nije povrijeđen. Otac i kćerka su prevezeni u Opštu bolnicu Doboj, a onda na Univerzitetski klinički centar RS u Banjaaluku i njihovo zdravstveno stanje je veoma teško.

Iz Policijske uprave Doboj navode da se saobraćajna nesreća desila sinoć oko 23.30 časova u Gornjem Buletiću kod Teslića. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*