Lukijan: Kotorvarošanima ću prirediti ludu i nezaboravnu noć

Lukijan Ivanović, zvijezda večeri koja će nastupiti na dočeku Nove godine na gradskom trgu, poručio je da Kotorvarošane očekuje luda i nezaboravna noć.

– S nestrpljenjem čekam da u najluđoj noći izađem pred Kotorvarošane i da zajedno napravimo ludu žurku. Spremili smo šarolik repertoar u kojem će posjetioci od 18 do 65 godina pronaći nešto za svoju dušu – kaže Lukijan za “Moj Kotor Varoš” uoči večerašnjeg nastupa na trgu.

Mlada regionalna zvijezda novogodišnji nastup počeće na Trgu Krajine u Banjaluci, a od 23 časa će se pridružiti Kotorvarošanima.

– Čast mi je da ću u novogodišnjoj noći pjesmom povezati Banjaluku i Kotor Varoš. Banjaluka će predstavljati zagrijavanje, a u Kotor Varošu veliko ludilo – ističe Ivanović.

U Kotor Varoš stiže sa najljepšim željama koje je podijelio i sa našim čitaocima.

– Svim Kotorvarošanima i čitaocima portala “Moj Kotor Varoš” želim sve najbolje i da budu srećni i nasmijani i u novogodišnjoj noći i u cijeloj 2018. godini – rekao je Lukijan.

Sjajni kantautor iz Banjaluke vinuo se među zvijezde regiona nakon učešća u prvoj sezoni muzičkog šoua “X Faktor Adria” i od tada niže uspjehe. Predstavo je i album “Svoj sam” sa devet pjesama u kojima je otvorio dušu i podijelio najdublje osjećaje s publikom. Prije toga snimio je odlične singlove “Sve si meni”, “Hajde voli me” i “Pred Bogom ti se kunem”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*