Lovci sekcije “Grad 2” jednoglasno podržali Vasiljevića za predsjednika

Izbori po sekcijama, koji su prva faza izbornog procesa u Lovačkom udruženju “Uzlomac” Kotor Varoš, stigli su na pola puta, a danas je sekcija “Grad 2” dala jednoglasnu podršku Milanu Vasiljeviću.

Vasiljeviću je u trci za predsjednika Lovačkog udruženja “Uzlomac” dalo svih 11 delegata koje sekcija “Grad 2” nominuje za Skupštinu Lovačkog udruženja “Uzlomac” koja će birati predsjednika Udruženja. Oni su istakli da su neophodne promjene na čelu Lovačkog udruženja “Uzlomac” i ustvrdili da aktuelni predsjednik Nedeljko Glamočak po Statutu nije mogao dobiti ni treći mandat i da nije logično da se kandiduje za četvrti i traži podršku baze.

Do sada je završeno nominovanje delegata u tri od pet sekcija koje djeluju u sklopu Lovačkog udruženja “Uzlomac”. Glamočak je dobio prednost u sekciji “Zabrđe”, snage su približno izjednačene u sekciji “Grad 1”, dok je sekcija “Grad 2” jednoglasno uz Vasiljevića.

Preostalo je da izborni proces bude završen u sekcijama “Vrbanjci” i “Obodnik” poslije čega će biti održana izborna skupština Lovačkog udruženja “Uzlomac”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*