Ljeto počinje u “Građusu” uz 25 odsto popusta i akcije

Preduzeće “Građus” pripremilo je u saradnji sa poslovnim partnerima nikad niže cijene termoizolacionih fasadnih materijala pod simboličnim nazivom “U susret ljetu”.

U “Građusu” su istakli da nova akcijska ponuda slijedi poslije više nego uspješne proljećne akcije pokrenute na početku građevinske sezone, a uz najniže cijene kupce očekuje i dodatni količinski popust.

Prodajna akcija se odnosi na sve vrste fasadnih materijala iz palete tri najzastupljenija proizvođača na ovim prostorima. “Rofix” kao jedan od najpoznatijih evropskih proizvođača fasadnih materijala i najveći domaći proizvođači “Colorit” u RS i “Bauklar” u FBiH pred ljetne vreline nude termoizolacione fasadne sisteme po nikad povoljnijim cijenama. Popust od čak 25 odsto podrazumjeva kupovinu kompletnog fasadnog sistema od bilo kog proizvođača iz akcijske ponude.

U “Građusu” kažu da kvalitetno izoliran objekat podjednako štiti unutrašnji prostor od velike vrućine ljeti i od hladnoće zimi.

– Zbog toga preporučujemo svima koji nisu izolovali svoje objekte da iskoriste akciju na fasadne sisteme sa poklon cijenama koje se ne propuštaju, a na našem prodajnom mjestu ih čekaju i druga akcijska iznenađenja. U toku je akcija na fleksibilna keramička ljepila, unutrašnje boje, akrilnu i mineralnu fasadu, a top akcijska ponuda su fasadna ljepila koja su za gotovinsko plaćanje najpovoljnija u okruženju – naveli su u “Građusu” koji posjeduje širok asortiman proizvoda za završne radove u građevinarstvu i uređenje doma.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*