Lijepe Kotorvarošanke i Milan Vavan bore se za titulu najljepših

Frizerski salon Vavan Milan iz Kotor Varoša i osam kotorvaroških djevojka takmiče se u nagradnoj igri koju je organizovao “Revlon Professional” i u kojoj bira najljepšu fotografiju nastalu u frizerskim salonima.

U zanimljivoj nagradnoj igri sa vlasnikom kotorvaroškog frizerskog salona Milanom vavanom učestvuju Lucija Bilanović, Tihana Stojanović, Maja Bašić, Suzana Tešanović, Branka Serdar, Mirzela Ramić, Nastasja Knežević i Anja Kragić.

Najboljom fotografijom biće proglašena ona sa najviše lajkova na zvaničnoj “Fejsbuk” stranici “Revlon Professionala Bosna i Hercegovina”. Nagradna igra traje do 26. decembra 2017. godine u ponoć kada će biti napravljen presjek lajkova.

“Revlon Professional” je brend koji predstavlja suštinu ženstvenosti i ljepote, a koji ujedno ima kreativnost, viziju i stručnost za otkrivanje unutrašnje ljepote i ličnosti svake žene, kroz njenu kosu.

Podršku prelijepom kotorvaroškom timu možete dati tako što ćete otvoriti link ispod teksta i lajkovati njihovu fotografiju.

https://www.facebook.com/pg/revlonbih/photos/?tab=album&album_id=1786639174682621

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*