“Kvimpex” otvara najmoderniji market, akcije i pokloni za kupce

Kotorvaroški trgovački lanac „Kvimpex“ otvoriće u subotu potpuno renovirani market „Centar“ u kojem kupce očekuje veliki broj iznenađenja i široka ponuda raznovrsne robe.

Market, koji se nalazi u Ulici cara Dušana, moderno je brendiran i potpuno renoviran i proširen tako da se sada prostire na površini od 400 metara kvdratnih.

Uprava „Kvimpexa“ pripremila je povodom otvaranja bogat zabavni program i akcije. Svečano otvaranje je u 9.00 časova, a posjetioce od 10.00 časova očekuju razne promocije, gratis proizvodi i zakuska, dok će najmlađe zabavljati maskota Caruzo.

Osoblje „Kvimpexa“ od 12.00 časova dočekuje kupce uz roštilj i piće, a zabava za djecu, koju će uveseljavati klovn, počinje u 15.30 časova.

„Kvimpex“ je jedini kotorvaroški trgovački lanac, a u njegovom sastavu posluju i robna kuća u Kotor Varošu i Zabrđu, marketi „Bagrem“, „Palma“, „Bregovi“ i „Ripište“ i kafe „Palazzo“.

„Kvimpex“ ovog mjeseca slavi i značajan jubilej – 30 godina poslovanja. Porodica Miljanović krenula je u stvaranje ovog lanca 1989. godine kada je otvorila prvu prodavnicu u Grabovici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*