Kušljić: Svi na referendum za očuvanje najsvetijeg datuma u istoriji RS

Predsjednik Opštinskog odbora i kandidat SNSD-a za načelnika opštine Kotor Varoš Goran Kušljić pozvao je sugrađane da u nedjelju izađu na glasačka mjesta i zaokruže “DA” i time doprinesu očuvanju najsvetijeg datuma u istoriji RS – 9. januara.

– Imajući u vidu koliko je važan svaki glas na referendumu kako bi narodna odluka bila što šira i imala veću težinu, apelujem na sve sugrađane da izađu na glasačka mjesta i zaokruže “DA”. Posebno pozivam predsjednike opštinskih odbora i kandidate za načelnika opštine svih političkih partija da se pridruže mom apelu i pozovu svoje članove i simpatizere da izađu na referendum i budu dio bitke za Dan Republike – 9. januar – istakao je Kušljić.

On je podsjetio da su poslanici svih srpskih političkih partija u Narodnoj skupštini RS glasali za odluku o raspisivanju referenduma.

– Referendum nije ničiji privatni hir i stranački projekat. Referendum je oruđe kojim branimo RS i naša osnovna demokratska prava i slobode. Zato je važno da političke razmirice i jurišanje na glasove pred lokalne izbore do ponedjeljka ostavimo po strani i svi zajedno damo doprinos očuvanju Dana Republike – 9. januara – dodao je Kušljić.

On je podsjetio da je kotorvaroški SNSD, u skladu sa odlukom rukovodstva SNSD-a, sedmicu na izmaku posvetio pripremama za sprovođenje referenduma i promovisanju značaja izjašnjavanja naroda o tako krupnom pitanju, koje ima istorijsku težinu i jednako veliki značaj za budućnost RS.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*