Kušljić: Ne dozvolite da Kotor Varoš ostane izolovano ostrvo

Poštovani građani, pred nama je 15. novembar koji simbolično predstavlja raskrsnicu puteva kojima može krenuti Kotor Varoš.

U nedjelju nisu tek jedni u nizu izbora, nego odluka koja zahtijeva odgovornost svakog glasača za ono što nas čeka sutra. Ne potcijenite svoj glas i njegov značaj za kreiranje vaše budućnosti. Od vašeg izbora u nedjelju zavisi kvalitet života u naredne četiri godine i zato imajte na umu da će svaka greška biti skupo plaćena.

Iz perspektive SNSD-a izbor je samo jedan. Kotor Varoš mora krenuti putem koji će ga povezati sa Banjalukom u kojoj se donose sve važne odluke i od čije pomoći i podrške umnogome zavisi realizacija krupnih projekata u svakom kutku Republike Srpske. Uslov za to je pobjeda zajedničkog kandidata za načelnika opštine Kotor Varoš Slobodana Župljanina i SNSD-a i stranaka koje čine vladajuću koaliciju na republičkom nivou. U takav rasplet ne samo da smo uvjereni zbog naše snage, nego je on odraz i raspoloženja stanovnika u svim dijelovima opštine Kotor Varoš sa kojima smo u svakodnevnim razgovorima o tome kuda naš grad treba da krene 15. novembra.

Protekle četiri godine pokazale su kakve posljedice pogrešan izbor može da ostavi. Vlast čija su okosnica SDS, PDP i SDA preokupirana stranačkim zapošljavanjem i bjesomučnim trošenjem budžeta, bez vizije ekonomskog i infrastrukturnog razvoja i rješavanja problema naroda koji ju je birao svakim danom vodila je Kotor Varoš unazad. Takva greška 15. novembra ne smije da se ponovi zarad budućnosti i generacija koje stasavaju.

Jedina alternativa sumornoj sadašnjosti su promjene i pobjeda SNSD-a i naših partnera. Program razvoja uz podršku Vlade Republike Srpske i projekte koje finansira Srbija, odgovorno trošenje svake marke iz budžeta i fokus na potrebe građana, a ne izabranih funkcionera garancija su preokreta u našoj opštini.

SNSD će biti lokomotiva promjena u Kotor Varošu. Lista na čijem sam čelu nema konkurencije, a vizija i iskustvo ljudi iz privrede, odgovornost zaposlenih u javnim službama i energija i obrazovanje mladih kolateral su za uspjeh. Politika socijaldemokrata polučila je rezultate u svim lokalnim zajednicama u Srpskoj, a izuzetak neće biti ni Kotor Varoš.

Okupljanje za Kotor Varoš počelo je prije mjesec dana. Uvjeren sam da će od 15. novembra prerasti u narodni pokret koji će naš grad usmjeriti kao boljoj budućnosti, a ne da nastavimo da živimo na izolovanom ostrvu beznađa. Hrabro, odlučno i jedinstveno 15. novembra trasirajmo put ka boljem, uspješnijem i ljepšem Kotor Varošu.

Goran Kušljić, nosilac liste SNSD-a za Skupštinu opštine Kotor Varoš

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*