Kupovina na rate u “Tekso centru”

Kupci u „Tekso centru“ u Kotor Varošu od sada će moći svoje račune da plaćaju i na rate korištenjem kartica NLB banke.

„Tekso centar“ je u saradnji sa NLB bankom napravio iskorak kako bi izašao u susret potrebama kupaca i omogućio im da lakše finansiraju svoje troškove.

Kupljenu robu u „Tekso centru“ moći će da plate u dvije do 12 rata po vlastitoj želji u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima, a otplatu mogu pratiti putem izvoda. Na taj način omogućeno im je da plaćanje obave na jednostavan, brz i siguran način, bez kamate, naknade i dodatne dokumentacije prilikom kupovine.

Korisnici kartica NLB banke koji još nemaju mogućnost plaćanja na rate treba da se obrate najbližoj poslovnici banke kako bi mogli da koriste tu povoljnost.

Klijenti ostalih banaka za sada plaćanje mogu obaviti putem kartice bez rata, a menadžment „Tekso centra“ je u pregovorima u vezi sa uvođenjem mogućnosti plaćanja na rate i za njih.

„Tekso centar“ profesionalcima, hobi majstorima i građanima nudi više hiljada artikala iz niza programa. Novi građevinsko prodajni centar u ponudi ima molersko-fasadni i “Rigips” program, razne vrste ljepila i hidroizolacije za primjenu u građevinarstvu, vodomaterijal, sanitarije, elektromaterijal, LED rasvjetu, vijčanu robu, brusno-rezni program i borere, električni i ručni alat, baštanski program, tehničku hemiju i zaštitnu opremu.

Radno vrijeme “Tekso centra” je od 7.00 do 17.00 časova.

Kupi i gradi! Vaš „Tekso centar“!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*