Kulinarski šou startuje, adute imaju i Kotor Varoš i Čelinac

Popularni televizijski šou “Luk ili med” slavi mali jubilej, pet godina postojanja, a u novoj sezoni čiji je start večeras razlog više da ga prate imaće i Kotorvarošani i Čelinčani koji će moći da bodre tandem Predrag Tešić – Aleksandar Đurić Đuz.

Tandem iz komšijskih opština prihvatio se kuhinjskih rekvizita vođen željom za humanošću, druženjem i zabavom.

– Prijavili smo se jer smatramo da treba biti više ovako kvalitetnih televizijskih programa. Nadamo se da će naše učešće povećati gledanost emisije u Kotor Varošu i Čelincu i da ćemo imati i mnogo navijača. Pokušaćemo da pobjedimo protivnike i žiri kako bismo osvojili prvu nagradu od 5.000 KM, koju ćemo naravno donirati. Bez obzira na rezultat, iskoristićemo priliku da gledaoce zabavimo i da se lijepo družimo. Nemamo naziv ekipe, ali ćemo se potruditi da za rivale budemo crveni luk – rekao je Tešić za “Moj Kotor Varoš”.

“Luk ili med” se večeras vraća na male ekrane večeras, a iz “Alternativne televizije, najavljuju spektakularnu petu sezonu i mnogo noviteta. Prva novost je još više kuvanja, a druga i možda i najveća je novi član žirija i osvježenje u kuhinji. Popularnom tandemu, poznatom kuvaru  Predragu Tošiću i najvećem gurmanu Miroslavu Miri Janjaninu, u potrazi za najboljim kuvarima pridružiće se i rukovodilac “Tropic” razvojne kuhinje Đorđe Rajić. Za promjenom nije bilo potrebe na voditeljskoj poziciji pa će i ovaj put gledaocima atmosferu u kuhinji približiti sjajna Dijana Radulj.

Uzbudljive kulinarske zavrzlame, nepredviđene situacije, iznenađenja i preokreti očekuje 12 odabranih parova na putu do najboljeg kuvara u “Luk ili med” kuhinji. Emisije u novoj sezoni biće prikazivane tri puta sedmično – od ponedjeljka do srijede s početkom u 21 čas.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*