Kovačić obradovao kotorvaroške veterane

Nekadašnji fudbaler kotorvaroške Mladosti i član čuvene ekipe „Mi se s vama zezamo“, koja je 1990. godine osvojila prestižni turnir u malom fudbalu u banjalučkom „Boriku“ Zoran Kovačić poklonio je 20 sportskih torbi fudbalskim veteranima Kotor Varoša.

Na druženju, koje Zoran i njegova supruga Slavica organizuju svake godine u Novom Selu za fudbalske veterane, njihove ljepše polovine i prijatelje, dogovoreno je da komplet sportskih torbi bude isporučen do kraja mjeseca.

– Fudbalski veterani su ambasadori Kotor Varoša, a zahvaljujući njihovim ljudskim kvalitetima i činjenici da brojne aktivnosti imaju odjeka i van granica bivše Jugoslavije, odlučio sam da im pomognem na ovaj način. Vjerujem da će im sportske torbe dobro doći – rekao je Kovačić.

On ističe da pomaže svima bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.

– Drago mi je vidjeti da su veterani složni, da nemaju predrasuda i da su njihova druženja izuzetna i posebna. Upravo iz tog razloga sam odlučio da im priredim zabavu u mom Novom Selu, koja polako postaje tradicionalna – dodao je Kovačić.

U ime fudbalskih veterana na poklonu su se zahvalili Aleksa Vučanović i Saša Vuković koji su sa Kovačićem bili u timu koji je osvojio čuveni turnir u “Boriku”.

– Naša prijateljstva traju i trajaće još dugo, a ovim činom Zoran je pokazao koliko cijeni ono što smo do sada uradili na promociji opštine i sporta. Mi smo mu obećali da ima osigurano mjesto u ekipi veterana kada se vrati sa privremenog rada iz Švajcarske – rekli su Vučanović i Vuković.

Druženje fudbalskih veterana u Novom Selu su uveličali legendarni Šefko Fifić i Ivo Džomba, koji su sa velikim uspjehom branili boje kotorvaroške Mladosti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*