“Kotorvaroški vašar” sprema novi spektakl

Drugo izdanje “Kotorvaroškog vašara” stiglo je do završne faze priprema, a lokalitet na kojem će biti održan danas je bio veliko radilište. 

Na lokalitetu između preduzeća “Golubić” u restorana “Ruski car” danas su užurbano montirani šatori, zabavni sadržaji za djecu i prateća infrastruktura. 

Vašar će biti održan sutra i prekosutra, a organizator najavljuje još bolju zabavu nego prošle godine koju garantuju velike estradne zvijezde – legenda krajiške i narodne muzike Baja Mali Knindža i atraktivna folkerka Dušica Grabović.

Baja Mali Knindža je dokazana zvijezda, a Grabovićeva je svestrana osoba koja se poslije rada u prosvjeti i graničnoj policiji i kratke karijere modela opredijelila za muziku. Zbog atraktivnog izgleda mediji je nazivaju srpskom Kim Kardašijan, a široj javnosti je postala poznata poslije učešća u rijaliti programima “Farma” i “Parovi”.

“Kotorvaroški vašar”, koji je prošle godine okupio hiljade posjetilaca, biće održan na staroj lokaciji, ali  sam nizom novih sadržaja. 

– Bum koji je “Kotorvaroški vašar” napravio na premijeri nalaže da ljestvica u organizaciji bude podignuta na viši nivo. Zbog toga je dogovoren nastup Baje Malog Knindže i Dušice Grabović, ali to neće biti sve jer će se kao gosti pojaviti i druge estradne zvijezde – kaže za “Moj Kotor Varoš” organizator “Kotorvaroškog vašara” Predrag Tešić.

Muzika uživo, hrana i piće, bogata dječija zabava i izložbeno-prodajni štandovi i ove godine biće dio sadržaja koji čekaju goste “Kotorvaroškog vašara”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*