“Kotorvaroški vašar” praznik zabave koji je okupio 10.000 ljudi

Premijerno izdanje “Kotorvaroškog vašara” je uspješno završeno i za dva dana njegovog trajanja kroz njega je prošlo više od 10.000 posjetilaca, ocijenio je organizator i idejni tvorac manifestacije Predrag Tešić.

Vašar je održan u petak i subotu na platou kod restorana “Ruski car”, a praznik za djecu i za ljubitelje krajiške muzike, ića i pića potrajao je obje noći do zore.

– Plato kod restorana “Ruski Car” bio je mjesto koje će ući u istoriju kao lokacija prvog “Kotorvaroškog vašara”. Sa velikim zadovoljstvom mogu da kažem da je prvi “Kotorvaroški vašar” uspješno završen. S obzirom da je tokom dva dana vašar posjetilo više od 10.000 ljudi možemo biti ponosni da je sve prošlo bez ijednog incidenta – rekao je Tešić.

On je zahvalio svima koji su pomogli da “Kotorvaroški vašar” protekne u najboljem redu.

– Iskoristio bi priliku da se zahvalim načelniku opštine Zdenku Sakanu, komandiru Policijske stanice Igoru Kovačeviću i svim dežurnim policajcima, rukovodiocu poslovnice “Elektrokrajine” Goranu Kušljiću, direktoru Komunalnog preduzeća “Bobas” Slobodanu Juriću, šefu Odsjeka za inspekcijske poslove u opštini Kotor Varoš Miodragu Petroviću, vlasniku zemljišta na kojem je održan vašar Bori Babiću, internet portalu “Moj Kotor Varoš i Darku Gavriloviću, koji su svako u svome domenu podržali moju inicijativu – rekao je Tešić.

On je izrazio očekivanje da će u narednim godinama 18. i 19. avgust biti datum okupljanja i veselja građana Kotor Varoša raznih uzrasta i da će dolaziti sve veći broj gosta iz susjednih gradova i država.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*