“Kotorvaroški vašar” otvorio kapije za sve generacije

“Kotorvaroški vašar” večeras je otvorio kapije za sve posjetioce željne predaha od radne sedmice, zabave i razonode.

Muzika uživo, hrana i piće, bogata dječija zabava i izložbeni štandovi dio su sadržaja koji čekaju goste prvog “Kotorvaroškog vašara” na platou kod restorana “Ruski car”. Program prve večeri vašara trajaće dok to budu željeli posjetioci, koje će zabavljati poznata krajiška grupa “Sinovi Manjače” i Danijel Dragičević.

– Imamo posebnu ponudi za sve goste i u saradnji sa organizatorima vašara svi koji kupe kilogram pečenja na poklon dobijaju majicu “Kotorvaroškog vašara” – rekao je jedan od zakupca šatora Bojan Kičić.

Posebni sadržaji pripremljeni su za najmlađe Kotorvarošane koje očekuju bazeni sa loptama i čamcima, veliki tobogani, igraonice, tromboline i mini-ringišpili, te autodrom i veliki ringišpil koji mogu koristiti i odrasli.

Drugi dan vašara počinje u 14 časova i trajaće do ponoći, a u muzičkom dijelu programa nastupiće krajiške grupe “Kapi zavičaja” i Nebo i Željo, te Kotorvarošani Šeba Baja Mali i specijalni gost Radoslav Drljača.

“Kotorvaroški vašar”, čiji je organizator Predrag Tešić, ima i izložbeno-prodajni dio i na štandovima će se predstaviti razni izlagači.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*