Kotorvaroški socijalisti biraju rukovodstvo

Kotorvaroški socijalisti biraće sutra novi sastav rukovodstva na izbornoj konferenciji koja će biti održana u podne u hotelu “St. Petar” u Kotor Varošu.

Na izbornoj konferenciji biće izabran predsjednik Opštinskog odbora, članovi tog tijela i Nadzorni odbor. Unutarstranačkim izborima kotorvaroškog ogranka prisustvovaće kao gosti i visoki funkcioneri SP-a.

– Pozivam članove i simpatizere SP-a i sve građane Kotor Varoša kojima je bliska ideja socijalista da nam se sutra pridruže i da osim izbora rukovodstva Opštinskog odbora razmjenimo stavove i ideje za period koji je pred nama kako bi SP nastavio da jača u Kotor Varošu – rekao je za “Moj Kotor Varoš” predajednik Opštinskog odbora SP-a Kotor Varoš Predrag Tešić.

SP je na prošlogodišnjim lokalnim izborima bio jedno od najprijatnijih iznenađenja u Kotor Varošu i nakon obnavljanja stranačke infrastrukture osvojili su dva odbornička mandata u Skupštini opštine, dok je Tešić bio četvrti u poretku kandidata za načelnika opštine iza Saveza za promjene, SNSD-a i koalicije SDA-SBB.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*