Kotorvaroški DNS proslavio slavu, stranka u stalnom rastu

Zamjenik predsjednika DNS-a Nedeljko Čubrilović rekao je sinoć u Kotor Varošu na proslavi krsne slave stranke – Mitrovdana, da će DNS i dalje biti dio vlasti jer je odgovornom politikom prema RS pokazao koji su prioriteti stranke i u kojem pravcu će djelovati.

Čubrilović je čestitao slavu članovima i simpatizerima stranke i poručio da tradiciju ne treba prekidati.

– Želim vam da u našem zaštitniku Svetom Dimitriju i njegovom iskustvu pronađete ideju za ovozemaljski život, ali i da čuvamo vjeru i praznovanje kao što je on širio hrišćanstvo – istakao je Čubrilović i dodao da u najvećim teškoćama trebamo biti ljudi.

DNS je u Kotor Varošu osnovan 2010. godine, a prema riječima člana Predsjedništva Opštinskog odbora Kotor Varoš Vanje Kuprešak ima sve veću podršku građana.

– Iza naših rezultata je ogroman rad, velika posvećenost i odanost političkim ciljevima DNS-a. U narednoj godini moramo uvažavati šta građani očekuju od nas – istakla je Kuprešak.

Proslavi Mitrovdana prisustvovali su i ministar saobraćaja i veza RS Neđo Trninić, pomoćnik ministra prosvjete Radmila Kocić-Ćućić, pomoćnik ministra pravde Slobodan Zec, predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Damir Ćopić, sekretar ministarstva trgovine i turizma Biljana Korićanac, načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, delegacija Glavnog odbora DNS-a i delegacije lokalnih odbora iz Čelinca i Banjaluke, te brojni članovi stranke iz Kotor Varoša i gosti.

Slavski obred obavio je sveštenik Damir Vrhovac, a potom je uslijedilo lomljenje slavskog kolača. Osnivač DNS-a u Kotor Varošu Goran Đurić uručio je Čubriloviću umjetničku sliku kotorvaroškog autora Branka Rusmira.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*