Kotorvaroški đaci se na originalan način pridružili velikoj kampanji

Učenici Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” Kotor Varoš na originalan način su pozvali sugrađane da se pridržavaju propisanih preventivnih mjera u cilju suzbijanja širenja virusa korona.

Glavna preporuka zdravstvenih vlasti jeste maksimalno izbjegavanje kontakata među ljudima zbog čega je i pokrenuta kampanja “Ostani kod kuće”. Kampanji su se pridružili i kotorvaroški srednjoškolci koji su odličnim preformansom pozvali sugrađane da ne izlaze iz svojih domova ukoliko to nije neophodno.

Iako zbog virusa korona nastavu prate na daljinu učenici koji pohađaju smjer tehničar informacionih tehnologija su se uz podršku profesora organizovali i napravili mozaik fotografija sa porukom “Budi odgovoran, ostani kod kuće”. Svako od njih se fotografisao sa jednim slovom i dao jedan dio mozaika.

– Ponosna sam na kreativnost i društvenu odgovornost naših učenika u profesora. Najmanje što svako od nas me da učini jeste da im zahvali tako što će ostati u kući – rekla je za “Moj Kotor Varoš” direktorica Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” Danijela Kostić. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*