Kotorvaroški “Alfalab” kreirao specijalnu ponudu za pacijente

Madicinska laboratorija “Alfalab”, koja posluje i u Kotor Varošu, kreirala je posebnu ponudu za svoje pacijente kojima po nikada povoljnijim uslovima omogućava da obave razne vrste analiza.

Paket koji podrazumijeva analizu opšteg zdravstevnog stanja u novoj ponudi košta 34 KM, a obuhvata sedimentaciju, krvnu sliku, šećer, masnoće, probe za jetru i bubrege i urin.

U novoj ponudi je i kardiološki paket koji obuhvata mjerenje masnoća, šećera i CK i CKMB, a ove usluge pacijentima su dostupne za 25 KM. Poseban paket kreiran je za dijabetičare i on obuhvata šećer, insulin, insulinsku rezistenciju i tromjesečni šećer (HbA1c), a ove usluge moguće je priuštiti za 34 KM.

Paket za štitnu žlijezdu koji obuhvata TSH i FT4 košta 19 KM, a opšti tumorski marker CEA košta 15 KM.

– Kreirali smo za nekoliko paketa i omogućili odlične popuste kako bismo omogućili našim pacijentima što povoljnije uslove za provjeru zdravstvenog stanja – istakli su u “Alfalabu”.

“Alfalab” se u Kotor Varošu nalazi u ulici Stefana Nemanje bb u blizini tržnog centra “Tropik”. U ovoj savremenoj laboratoriji moguće je obaviti više od 2.000 analiza za koje su zaduženi iskusni stručnjaci uz pomoć moderne opreme.

U “Alfalabu” je moguće uraditi sve hematološke analize – krvnu sliku, CRP, urin i veliki broj biohemijskih analiza. Takođe moguće je uraditi ispitivanje hormona, imunologiju, virusologiju, te mikrobiološke analize, urinokulturu i veliki broj briseva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*