Kotorvaroška preduzeća mogu da rade uz pojačanu higijenu

Privredni savjet opštine Kotor Varoš konstatovao je danas da preduzeća treba da prilagode proizvodnju uslovima rada, te da proizvodnja može da se odvija nesmetano uz pojačane mjere dezinfekcije.

Načelnik opštine Kotor Varoš i komandant opštinskog Štaba za vanredne situacije Zdenko Sakan upoznao je danas članove opštinskog Privrednog savjeta o situaciji u vezi sa virusom korona i sprovođenju preventivnih mjera zaštite i spasavanja stanovnika, te suzbijanju širenja virusa.

Na sjednici Privrednog savjeta je istaknuto da će i na teritoriji opštine Kotor Varoš biti ispoštovana eventualna olduka republičkih organa o zaustavljanju proizvodnje.

Sakan je istakao da je u opštinskoj upravi i ustanovama čiji je osnivač opština Kotor Varoš redukovan broj radnika s ciljem provođenja preventivnih mjera. Dodao je da sve ustanove moraju da se pridržavaju naredbi koje je izdao opštinski Štab za vanredne situacije.

1 Comment

  1. Vi ste svoje radnike u opstini redukovali i poslali kući a šta je sa radnicima je sto je sportek i dermal gdje su higijenski uslovi nikakvi ili pojačani sa tim sto su u čitavom umivaoniku imali jedan sapun a sad dva i kopiran list papira kako se peru ruke kao da smo u vrticu gospodine Sakan dali su to uslovi za rad gdje je tu razmak između radnika od min jedan metar šta reci nego bezobrazluk i da ne nabrajam…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*