Kotorvaroška policija proslavila svoj dan

Policijska stanica Kotor Varoš proslavila je danas Dan policije RS – 4. april, a komandir Igor Kovačević je poručio da je zahvaljujući policajcima Kotor Varoš miran i bezbjedan grad.

Kovačević je podsjetio da je u prošloj godini smanjen broj krivičnih djela i znatno poboljšana bezbjednost u saobraćaju.

On je zaposlenima čestitao Dan policije, a posebnu dobrodošlicu poželio je penzionisanim radnicima Policijsake stanice Kotor Varoš, koji su danas bili gosti na proslavi, te izrazio zahvalnost republičkim i opštinskim institucijama i ustanovama na dobroj saradnji.

Arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić pročitao je molitvu, a potom na slikovit način pozvao na saradnju sa policijom.

– Davno sam čuo dobar savjet da je sa policijom najbolje nikako, ali ako već moraš onda treba sa njima lijepo – rekao je Narić.

Proslava je održana u restoranu Srednjoškolskog centra „Nikola Tesla“, a prisustvovali su joj, između ostalih, načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, predstavnici republičkih i opštinskih institucija i ustanova u Kotor Varošu i Srpske pravoslavne crkve i privrednici.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*