Kotorvaroška policija obilježila svoj dan

Pripadnici kotorvaroške Policijske stanice obilježili su Dan policije RS odajući pomen kolegama koji su poginuli u proteklom ratu.

Parastos je služio arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić koji je rekao da su poginuli policajci heroji, jer su dali život za stvaranje i odbranu RS. 

– Njihove žrtve ne smiju biti zaboravljene, jer su za odbranu RS dali ono najvrednije – vlastite živote – poručio je Narić i pohvalio zaposlene u Policijskoj stanici što se svake godine okupljaju na ovaj dan i molitvom odaju pomen kolegama.

Komandir Policijske stanice Kotor Varoš Igor Kovačević je rekao da se i ove godine Dan policije obilježava u skladu sa mjerama protiv širenja zaraze virusom korona.

– Policajci su u ovim izazovnim vremenima pokazali da su uz građane i da svoje poslove i zadatke obavljaju krajnje profesionalno i odgovorno, a u korist naših građana. Želim svima da što prije prevaziđemo izazove koji su pred nama, te izađemo iz krizne situacije živi, zdravi i spremni za poslove i zadatke na zaštiti bezbjednosti – istakao je Kovačević.

On je rekao da je bezbjednosna situacija na području Kotor Varoša na zadovoljavajućem nivou.

– U prošloj godini smanjen je broj krivičnih djela i znatno je poboljšana bezbjednost u saobraćaju – zaključio je Kovačević.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*