Kotorvarošanka na pripremama u Turskoj za finale izbora za Miss BiH za Miss svijeta

Anđela Suvajac iz Kotor Varoša otputovala je zajedno sa ostalim finalistkinjama izbora za Miss BiH za Miss svijeta na pripreme u tursko ljetovalište Antalija.

Prelijepa Kotorvarošanka ušla je u finale izbora za Miss BiH koji će biti održan 1. oktobra. Vizu za finale izborila je na takmičenju za Miss RS koje je nedavno održano u Bijeljini.

– Boravak 12 predivnih dana u Antaliji u hotelu sa pet zvjezdica predstavlja i nagradu za finalistkinje izbora za Miss BiH za Miss svijeta – istakli su u Direkciji izbora za Miss BiH za Miss svijeta.

Anđela očekuje da će, poslije sjajnih utisaka sa finalnog izbora za Miss RS, i boravak u Antaliji biti prijatan i zabavan, te da će se što bolje pripremiti za finalno veče izbora ua Miss BiH.

– Sve djevojke su s nestrpljenjem čekale odlazak u Antaliju gdje nas čekaju pripreme, ali i relaksiranje uoči finalne večeri. Konkurencija na finalnom izboru za Miss RS je bila velika, a sada će biti još jača. Nisam očekivala da ću biti među top 12 djevojaka i izboriti nastup na finalnom izboru za Miss BiH za Miss svijeta. Velika mi je čast što sam bila dio svega i smatram ovaj plasman velikim uspjehom. Na ovaj projekat ne gledam kao na takmičenje, već ga doživljavam kao novo i prelijepo iskustvo – rekla je Anđela za “Moj Kotor Varoš”.

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala, počelo je i glasanje za Miss interneta BiH. Laskavu titulu ponijeće djevojka koja bude imala najviše “lajkova” na svojoj fotografiji. Da bi “lajk” bio važeći, potrebno je “lajkovati” stranice Miss BiH za Miss svijeta i modne agencije “Abc models” na “Fejsbuku” i “zapratiti” stranicu “Abc Models Mgmt International”. Glasanje za Miss interneta moguće je do 1. oktobra 2017. godine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*