Kotorvarošanin uhapšen zbog pljačke “Kvimpeksa”

Pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš uhapsili su Kotorvarošanina M. M. (31) zbog sumnje da je prošle sedmice opljačkao samopuslugu “Kvimpeks” u naselju Zabrđe.

Samoposluga kotorvaroškog lanca trgovina opljačkana je u petak naveče, a uviđajem je utvrđeno da je iz blagajne odneseno 1.840 KM pazara. Policija je odmah počela potragu za pljačkašem, a trag ih je odveo do M. M.

– Osumnjičeni je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio tešku krađu. Službenici Policijske stanice Kotor Varoš su na osnovu usmene naredbe sudije za prethodni postupak i uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci istog dana izvršili pretres kuće i automobila osumnjičenog. Prilikom pretresa nisu pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa pomenutim krivičnim djelom. Poslije kriminalističke obrade uhapšeni je pušten da se brani sa slobode – rekao je za “Moj Kotor Varoš” izvor blizak istrazi.

Pljačkaš je iskoristio kraj radnog dana i činjenicu da u večernjim časovima kupci rijeđe dolaze u samoposlugu u kojoj je zaposleno žensko osoblje, računajući i da je na kraju smjene najveći plijen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*