Kotorvarošanin prijavljen policiji za krivolov, pa ostao bez pušaka

Dvadesetosmogodišnji M. K. iz Kotor Varoša prijavljen je policiji zbog sumnje za nezakonit lov divlje svinje u mjestu Orahova, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Kako nezvanično saznaje MKV prijavljen je Mladen Kalamanda. U Centru javne bezbjednosti Banjaluka su istakli da je krivolovca Policijskoj stanici Kotor Varoš prijavio lovočuvar, koji je pronašao odstrijeljenu divlju svinju.

Osumnjičeni je ispitan u policiji koja je, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, od njega oduzela dvije lovačke puške sa municijom.

Protiv M. K. će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo nezakonit lov.

3 Comments

  1. Po pitanju ovog krivolova. Da li je Mladen Kalamanda sam bio u krivolovu? Da nije s njim bio i policajac Šahdo Fifić iz Kotora? Da nije Fifićev lovački pas posavac spasao ženu u Srpskoj Dubokoj koju je napala divlja svinja koju je ranio Kalamanda? Ko je kasnije dokrajčio tu divlju svinju? Da li je Burča lovočuvar na licu mjesta vidio i prepoznao Fifićevog lovačkog kera? Da li je taj lovački ker lutao po Srpskoj Dubokoj i kako je zalutao u Srpsku Duboku, ako ga Fifić drži na lancu kod svoje kuće u Kotor Varošu ili je Fifić krivolovio zajedno sa Kalamandom, pa se sakrio kako se ne bi saznalo da je i on bio u krivolovu? Da li je Fifić taj dan imao slobodan dan u policijskoj stanici Obilićevo u kojoj je na službi? Ima tu još otvorenih pitanja…

    • TO JE NESPORNA ČINJENICA DA JE ŠAHDO JEDAN OD NAJVEĆIH KRIVOLOVACA.ZA NJEGA NEMA DANA ZABRANE.

  2. Mladen Kalamanda je pozvao lovocuvara(mene) da dodjem po svinju kojoj je uputio samilosni hitac,jer se od nedjelje drzala u blizini naselja. O dogadjaju je bila obavjestena i kancelarija udruzenja,koja je za isti cin dala svoju saglasnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*