Kotorvarošanima dostupni besplatni pravni savjeti

Mjesna zajednica Kotor Varoš u saradnji sa advokatskom kancelarijom Željka Bubića večeras organizuje „Čas pravnih savjeta“ tokom kojeg će na pitanja građana besplatne pravne savjete davati autor i urednik stranice „Justicija“ Stanko Tepić i advokat iz Kotor Varoša Željko Bubić.

Čas pravnih savjeta biće održan u prostorijama Mjesne zajednice Kotor Varoš, u objektu kino sale sa ulazom od igrališta.

– Želimo da našim sugrađanima pojasnimo pojedina pravna pitanja i na taj način olakšamo ostvarivanje građanskih i političkih prava koja im garantuju zakonska rješenja u raznim oblastima prava – izjavio je Tepić.

Veliki broj građana svakondevno se susreće sa brojnim problemima i nedoumicama u vezi sa rješavanjem njihovih pravnih pitanja, što je bio povod za organizovanje „Časa pravnih savjeta“.

– U svakodnevnom radu primjetili smo da građani imaju problem sa nepoznavanjem procedura pred pravosudnim instancama zbog čega smo putem besplatnih pravnih savjeta željeli da im stavimo na raspolaganje naša znanja i vještine. Na taj način im želimo pomoći sa jasnom porukom da ne treba da se uzdržavaju u preduzimanju pravnih radnji pred pravosudnim instancama, već naprotiv da pozitivno riješe svoje pitanje – istakao je Bubić.

Tepić i Bubić ističu da će i ubuduće biti dostupni sugrađanima, te da im se mogu obratiti za pravnu podršku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*