Kotorvarošane u Novu godinu uvodi “Balkan haus bend”

Kotorvarošani će i ove godine “najluđu noć” moći da provedu na otvorenom uz bogat muzički i zabavni program na Gradskom trgu, a za dobru atmosferu biće zadužen “Balkan haus bend”.

Za organizaciju dočeka Nove godine na otvorenom ponovo se pobrinula Turistička organizacija opštine Kotor Varoš čiji direktor Miodrag Petrović kaže da nisu odustajali od koncepta koji se prethodnih godina pokazao uspješnim.

– Ranije proslave na Gradskom trgu su pokazale da je ovo pun pogodak i ostali smo na tom putu. I ovog 31. decembra one koji dođu na Gradski trg očekuje dobra zabava – rekao je Petrović za “Moj Kotor Varoš”.

Doček Nove godine počeće u 20 časova kulturno-zabavnim programom, a u 22 časa planiran je doček Djeda Mraza. Organizatori su se pobrinuli da bez poklona ne ostanu ni odrasli pa će u 22:30 časova biti održana novogodišnja tombola.

Muzičari “Balkan haus benda” na binu će izaći u 23 časa i uvesti Kotorvarošane u 2020. godinu. U ponoć će nebo iznad našeg grada ukrasiti vatromet, a prisutnima će novogodišnju čestitku uputiti i načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan poslije čaga će biti nastavljena zabava.

– Zahvaljujući našim sponzorima i ove godine smo za posjetioce obezbijedili kuvano vino, rakiju, čaj i peciva, dok ćemo djecu obradovati slatkišima – istakao je Petrović.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*