Kotor Varoš večeras u znaku beba

Kotor Varoš će večeras biti u znaku beba za koje će se na gradskom trgu zajedno sa roditeljima družiti na tradicionalnoj manifestaciji “Konferencija beba”.

Manifestacija čiji je cilj promocija zdravog roditeljstva, porodičnih vrijednosti i povećanja nataliteta počinje u 19 časova registracijom beba rođenih od 28. juna 2018. godine.

Pravo učešća u programu “Konferencije beba” imaju sva djeca predškolskog uzrasta. Na “Konferenciji beba” biće birano tročlano predsjedništvo koje čine najmlađa, najstarija i beba sa najviše braće i sestara, a u konkurenciji za predsjedništvo su djeca rođena u posljednjih godinu.

Osim toga biće organizovano i takmičenje beba u puzanju, ispijanju sokića, igra sa lopticama i igra slatkog iznenađenja, a za najbolje su obezbijeđeni pokloni. U zabavnom programu nastupiće mališani iz vrtića “Larisa Šugić” i Centra za porodicu – “Kuća radosti”, a okupljene će zabavljati i Lea Šućurović i Fazonko Boban i Nina.

Manifestaciju, koja se održava u okviru “Kotorvaroškog kulturnog ljeta”, organizuje Centar za kulturu, sport i informisanje u saradnji sa Opštinom Kotor Varoš i Ministrastvom porodice, omladine i sporta RS.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*