Kotor Varoš okupan dobrim ukusom i štimungom na “Kotlićijadi”

Tradicionalna manifestacija “Kotlićijada” u toku je na gradskom kupalištu “Bjeline”, a za takmičarski dio prijavljeno je više od 70 ekipa. 

– Već sada je izvjesno da će ovo biti najposjećenija kotlićijada do sada. Najviše ekipa je iz Kotor Varoša, a stigle su i iz Austrije, Hrvatske, Slovenije i Srbije – rekao je direktor Turističke organizacije opštine Kotor Varoš Miodrag Petrović.

Pored njih, veliki broj ekipa okušaće se u pripremanju kotlića u revijalnom dijelu. 

– Svi posjetioci će moći besplatno da degustiraju lovačke i ribolovačke kotliće. Opština Kotor Varoš obezbijedila je točeno pivo i začine za sve koji budu učestvovali u takmičarskom i revijalnom dijelu ove manifestacije – rekao je Petrović. 

Najuspješnije ekipe očekuju pehari, diplome i robne nagrade, a najteži zadatak imaće stručni žiri koji treba da odabere pobjednike u obje kategorije.

“Kotorvarošku kotlićijadu”, koja se održava u okviru obilježavanja 24. aprila – Dana opštine, organizuje opština u saradnji sa Turističkom organizacijom, Sportsko-ribolovnim društvom “Kotor Varoš”, te lovačkim udruženjima sa područja opštine, “Uzlomac”, “Jelovka” i “Borčići”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*