Kotor Varoš i Kranj njeguju bratske odnose 41 godinu

Predstavnici opštine Kotor Varoš prisustvovali su svečanoj akademiji kojom je obilježen dan bratske opštine Kranj.

Šef kabineta načelnika opštine Kotor Varoš Radislav Petrušić je istakao da bratski odnosi ova dva grada traju 41 godinu.

“Možemo biti ponosni na 41 godinu uspješne saradnje i bratskih odnosa koje njegujemo na obostrano zadovoljstvo. Iskreno se nadam da ćemo zajedničkim naporima i razmjenom iskustava održati dobru saradnju jačanjem veza u oblasti privrede, sporta i culture – istakao je Petrušić koji je uručio poklone zamjeniku župana Borisu Vehovcu.

Kranj je poznat po dobroj praksi u korištenju pretpristupnih fondova i prednosti koje donosi Evropska unija, a zahvaljujući realizaciji projekata postao je odlična destinacija za investitore i turiste.

U Kranju je juče održan i drugi krug lokalnih izbora, a za novog župana je izabran Matjaž Rakovec, koji je i predsjednik Hokejaškog saveza Slovenije. Predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš Slobodan Petrović čestitao je Rakovcu pobjedu. Rakovec je istakao da su sportisti najbolji ambasadori svake opštine, a druženja fudbalskih veterana primjer dobre saradnje i jačanja bratskih veza.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*