Kotor Varoš dobija “Tekso centar”

“Tekso centar” naziv je novog građevinsko prodajnog centra u Kotor Varošu koji će uskoro kupcima ponuditi širok asortiman materijala za gradnju, alata, opreme za majstore, kuću i vrt i niz pratećih sadržaja.

Novi prodajni centar nalazi se u poslovnom objektu “Građusa”, a nastao je na temeljima prodaje koja je djelovala u sastavu ovog preduzeća i bila uglavnom fokusirana na molersko-fasadni program.

– Poslije detaljne analize tržišta odlučili smo se na ovaj iskorak. Analiza je potvrdila našu prvobitnu procjenu da je kotorvaroškom tržištu potreban prodajni centar koji će na jednom mjestu ponuditi sve što je neophodno izvođačima radova, ali i građanima u svakodnevnoj brizi o svom domu. “Građusova” prodaja bilježila je stalni rast i procijenili smo da je ovo pravi momenat za novi iskorak u razvoju prodajnog sektora. Formirali smo poslovnu jedinicu “Tekso centar” koja će imati značajan stepen autonomije u poslovanju, dok će “Građus” ostati fokusiran na ono u čemu je već godinama prepoznatljiv i lider na tržištu regije – izvođenje završnih radova u građevinarstvu – rekao je za “Moj Kotor Varoš” direktor “Građusa” Slavko Đukić.

Prema njegovim riječima, u proširenje i modernizaciju prodajnog sektora uložen je značajan novac, a “Tekso centar” je i kadrovski ojačan.

– Stvorili smo sve pretpostavke za nove uspjehe i vjerujem da će ih “Tekso centar” imati u relativno kratkom periodu. Kupcima ćemo ponuditi kvalitetne proizvode renomiranih svjetskih i domaćih brendova po prihvatljivoj cijeni i uvjeren sam da će znati koja je prava adresa sa koje će kretati u realizaciju svojih planova – naglasio je Đukić.

Osim imena građevinsko prodajnog centra, od danas je poznat i slogan sa kojim će iskoračiti na tržište. “Kupi i gradi” jasna je poruka šta je misija “Tekso centra” pred svakim budućim kupcem.

U sklopu novog iskoraka objekat u kojem se do sada nalazila “Građusova” prodaja doživio je i vizuelnu transformaciju. Enterijer i eksterijer su rebrendirani, a krasi ih novi vizuelni identitet i jasne poruke budućim kupcima kojima će biti partneri u gradnji.

“Tekso centar” će naredne sedmice otvoriti svoja vrata za kupce kojima će uz dosadašnji dobro poznati asortiman iz molersko-fasadnog programa, programa “Rigips”, boja i lakova, te raznih vrsta ljepila za potrebe građevinarstva, biti na raspolaganju i široka ponuda vodomaterijala, sanitarija, elektromaterijala, LED rasvjete, vijčane robe, električnog i ručnog alata, baštanskog programa, tehničke hemije i zaštitne opreme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*