Još dvije ploče do krova nove zgrade opštine

Povoljni vremenski uslovi omogućili su građevincima angažovanim na izgradnji zgrade lokalne uprave u Kotor Varošu rad punim kapacitetom, a danas je betonirana ploča iznad prvog sprata u koju je ugrađeno oko 100 kubnih metara betona.

Razlog za zadovoljstvo napretkom radova posebno imaju predstavnici investitora, pa je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan prilikom obilaska gradilišta sa saradnicima pohvalio izvođače radova i radnike na gradilištu.

– U potpunosti sam zadovoljan dinamikom radova koji teku u skladu sa planiranim aktivnostima, ali i kvalitetom radova koji se izvode profesionalno i stručno što se vidi na svakom do sada izgrađenom dijelu objekta – kazao je Sakan.

On je čestitao izvođačima radova i njihovim radnicima koji na gradilištu imaju profesionalan pristup.

– Na osnovu ove organizacije, tekuće dinamike i raspoloživih sredstava u potpunosti sam siguran da ćemo u predviđenom roku završiti sve radove – rekao je Sakan.

Dinamikom radova zadovoljni su i u kotorvaroškom preduzeću “Građus” koje je glavni izvođač radova.

– Vremenski uslovi potpuno idu na ruku građevinskim radovima. Prezadovoljan sam kako teku radovi na gradilištu i u pogledu dinamike i kvaliteta. Želim da pohvalim svoje saradnike i partnere u izgradnji koji daju puni doprinos profesionalnim odnosom prema radovima i obavezama – izjavio je direktor “Građusa” Slavko Đukić.

On je posebno zahvalio opštini Kotor Varoš, načelniku Zdenku Sakanu i njegovom zamjeniku Mladenu Trivunoviću koji svakodnevno stoje na raspolaganju izvođaču radova i u potpunosti prate gradnju i omogućavaju uslove za napredak radova.

Obilasku radova na gradilištu danas se pridružio i bivši sveštenik iz Vrbanjaca Mirko Batar kojeg je oduševila brzina gradnje.

Sakan je po završetku betoniranja ploče radnike počastio ručkom u restoranu “Lovac”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*