Imenovan novi direktor Šumskog gazdinstva „Vrbanja“

Milan Vasiljević imenovan je za vršioca dužnosti direktora Šumskog gazdinstva „Vrbanja“ Kotor Varoš, a na toj poziciji naslijedio je Igora Andrića.

U prostorijama Šumskog gazdinstva „Vrbanja“ danas bi trebalo da bude obavljena primopredaja dužnosti između Vasiljevića i Andrića.

Vasiljević je poslije završenog Šumarskog fakulteta karijeru počeo upravo u Šumskom gazdinstvu „Vrbanja“, a bio je tehnički direktor u vrijeme kada je na čelu tog preduzeća bio Dalibor Vučanović.

Vasiljević je imenovan kao kadar SNSD-a, a Andrić je bio na dužnosti na prijedlog Demosa. SNSD poslije dugo vremena preuzima upravljanje jednim od najvažnijih javnih preduzeća u Kotor Varošu. Na čelu Šumskog gazdinstva „Vrbanja“ posljednjih desetak godina smijenjivao se kadar DNS-a i Demosa koji je nastao iz DNS-a.

Novog direktora očekuje težak posao u cilju stabilizacije preduzeća jer je posljednjih godinu-dvije Šumsko gadinstvo „Vrbanja“ imalo loše poslovne rezultate, radnicima tri mjeseca kasne plate, a porastao je i dug za doprinose i prema lokalnoj zajednici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*