Igre Kotorvarošana protkane humanošću

Folklorni ansambl Kotor Varoš održao je praznični humanitarni koncert u kotorvaroškoj kino-sali, a sjajnim nastupom predstavila se jedna mlađa i dvije starije grupe.

Publika je imala priliku da se uvjeri da je uloženi trud polučio uspjehom jer su članovi Folklornog ansambla Kotor Varoš prikazali mnoštvo onoga što su vrijedno učili u protekloj godini. Pred domaćom publikom su odigrali i premijerno igre iz Pirota za koje je kompletnu koreografiju uradila Sanela Popović.

– Protekla godina je bila puna različitih događaja u okviru, i lijepih i manje lijepih, ali smo se sa svim nedaćama izborili i idemo dalje. Ova djeca zaslužuju čestitke i zato ih je i Djed Mraz nagradio paketićima – rekla je predsjednica Folklornog ansambla Kotor Varoš Sanela Popović i dodala je da i u ovu godinu ulaze sa novim planovima i nadom da funkcionisanje ansambla neće biti ugroženo.

Sjajne igre pjesmom su upotpunili braća Žderić. Prikupljeni novac od ulaznica će ići u humanitarne svrhe, a članovi Folklornog ansambla će posjetiti dvije socijalno ugrožene porodice i uručiti im pakete pomoći povodom praznika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*