Idealno vrijeme za fasadu uz akciju “Tekso centra”

Proljećna građevinska sezona je u punom jeku, a doprinosi joj i “Tekso centat” nastavljajući svoju veliku akciju na demit fasade.

Dosadašnje veliko interesovanje kupaca koje je izazvala proljećna akcija potvrda je najpovoljnijih cijena fasadnog materijala u okruženju. Veliki broj kupaca već je iskoristio akcijske cijene fasadnog materijala i krenuo u jednu od najznačajnijih investicija koju zahtijeva svaka kuća.

– Dosadašnja potražnja za fasadnim materijalom prevazišla je očekivanja. Za to su zaslužni uslovi koje smo ponudili kupcima. Kupci su ih prepoznali kao najpovoljnije jer je “Tekso centar” akcijskim cijenama u velikoj mjeri ublažio talas poskupljenja građevinskog materijala – istakli su u “Tekso centru”.

Akcija je počela u vrijeme velikih turbulencija na tržištu građevinskog materijala jer se talasu poskupljenja pokrenutom početkom godine još ne nazire kraj.

– Cijena većine materijala koji su neophodni za izradu demit fasade je porasla od početka godine i još nije izvjesno da je poskupljenjima došao kraj. Procenat poskupljenja nekih materijala premašio je i 50 odsto što je pokolebalo mnoge investitore i prinudilo ih da odustanu od svojih planova. “Tekso centar” je u saradnji sa svojim partnerima “Rofixom”, “Coloritom” i proizvođačem stiropora “Austrothermom” uspio da obezbijedi najpovoljnije moguće cijene u ovom trenutku kojima su umnogome neutralisana poskupljenja i ovom akcijom kupcima omogući da ipak ostvare planove i na svojim objektima postave demit fasadu. I u vrijeme velike neizvjesnosti put do fasade sa “Tekso centrom” je potpuno izvjestan, siguran i povoljan – istakli su u “Tekso centru”.

Velika proljećna akcija odnosi se na kompletan materijal za demit fasadu dva najatraktivnija proizvođača na našem tržištu. Riječ je o jednom od vodećih svjetskih proizvođača “Rofixu” i broju jedan među domaćim proizvođačima “Coloritu”. „Tekso centar“ novom akcijom nastavlja tradiciju nekadašnjeg prodajnog sektora svog matičnog preduzeća „Građus“.

– Uz najpovoljnije moguće uslove ne samo u Kotor Varošu nego i u širem okruženju kupcima nudimo i provjeren kvalitet. Iza nas su godine uspjeha, a jedna od važnih činjenica je da nije bilo ni najmanjih zamjerki na kvalitet fasade. “Tekso centar” prodaje samo najbolje jer su nam kvalitet i zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu – navode u vodećem kotorvaroškom građevinsko prodajnom centru.

Ovaj period je idealan za fasaderske radove, a uz povoljne vremenske prilike raspoloženje investitora razvedriće i proljećna akcija. Akcijskom cijenom obuhvaćeni su termoizolacija od stiropora, ljepilo za stiropor i armiranje mrežice, tiple, fasadna mrežica, fasadna podloga i završni fasadni sloj. Sav materijal je provjerenog kvaliteta i dio je dugogodišnjeg “Građusovog” iskustva u prodaji i samostalnoj izradi i primjeni fasadnih sistema.

Iako u široj javnosti preovladava mišljenje da fasada ima prvenstveno estetsku funkciju, njeno postavljanje donosi višestruku korist. Osim vizuelnog efekta fasada poboljšava izolaciju svakog objekta i za vrijeme niskih temperatura ga utopljava i time smanjuje potrošnju energenata za grijanje, dok u periodu vrućina doprinosi ugodnom boravku u unutrašnjosti i obezbjeđuje manju potrošnju energije za rashlađivanje.

Informacije u vezi sa proljećnom akcijom moguće je dobiti u “Tekso centru”, putem njegovih zvaničnih stranica na “Fejsbuku” i “Instagramu”, vibera na broj 066 236 856 ili telefona na broj 051 784 184. Radno vrijeme „Tekso centra“ je od 7.00 do 17.00 časova svakim danom osim nedjelje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*